Actualitza les teves dades de contacte i recupera la contrasenya quan ho necessitis

Nou sistema automatitzat de recuperació de contrasenya tinetaire

30.10.2017

Els usuaris que no recordin la seva contrasenya ja poden recuperar l'accés al compte, en qualsevol moment, amb el nou sistema de generació de contrasenya. Aquest sistema es basa en l'enviament, a l'adreça de contacte alternativa definida per l'usuari, d'un enllaç a una pàgina segura on poder crear una nova contrasenya.

Des de TINET posem en marxa un nou mecanisme de generació de contrasenyes i de recuperació d'accés al compte de correu de TINET i a la resta de serveis associats (Webfàcil, Blog i Espai web FTP). El nou sistema està pensat per aquells usuaris que han oblidat la seva clau o necessiten recuperar l'accés a un compte desactivat per inactivitat.

Perquè el sistema sigui efectiu cal que l'usuari hagi definit prèviament una bústia de correu alternativa en la qual TINET pugui enviar l'enllaç de recuperació del compte. Per fer-ho, l'usuari ha d'accedir al webmail de TINET i actualitzar les seves dades de contacte, a la secció Configuració.

Actualitza les teves dades de contacte a través de Webmail

  1. Accedeix al Webmail de TINET i identifica't com a usuari.
  2. Ves a l'apartat de Configuració.
  3. Obre la secció El meu perfil.
  4. Indica quina és la teva adreça de correu de contacte alternativa. Pot ser una adreça d'un altre compte de TINET o de qualsevol altre servidor (adreça personal de la feina, Gmail, Hotmail...).
  5. Desa els canvis.

Cal que mantinguis actualitzada aquesta adreça de correu amb un compte operatiu i recordis quin és, ja que en el mecanisme de recuperació del compte l'hauràs d'indicar per verificar que ets tu.

Recupera l'accés al compte a través de la teva adreça de contacte alternativa

Quan no recordis la teva contrasenya o vulguis reactivar el compte, caldrà que accedeixis al formulari Restableix la teva contrasenya i segueixis els passos que s'hi indiquen.