Alumnes de l'Institut Martí Franquès de Tarragona guanyen un premi estatal de robòtica

24.03.2015

El grup de robòtica ImperTarraco, format per alumnes de l'Institut Martí Franquès de Tarragona ha guanyat el premi al millor entrenador de la First Lego League Espanya 2015. L’equip, a més, ha quedat classificat en cinquena posició en la competició de disseny de robots.

Redacció TINET / Fundació Tarragona Smart Mediterranean City Aquest passat cap de setmana va tenir lloc a Tenerife la final de la First Lego League Espanya 2015, on hi van participar 37 equips, que van ser seleccionats en 21 torneigs classificatoris d’entre més de 1000 equips participants. Per participar en la competició, els membres de l’equip han dut a terme un projecte científic, consistent en un estudi i una maqueta de l’aula ideal del s. XXI, així com el desenvolupament d’un robot Lego. L'equip tarragoní va aconseguir el premi al millor entrenador de la First Lego League i va obtenir la cinquena posició en la competició de disseny de robots.

Els patrocinadors de l'equip han estat: Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, La Caixa, IMASON, CETIT, SUMOIN, TAEMSA i el Patronat Municipal de Turisme de  Tarragona.

L'equip ImperTarraco integrat per alumnes de l'Institut Martí Franquès. Felicitats, nois i noies!
 FOTO: Fundació Tarragona Smart Mediterranean City