Coworking fet aquí: compartint molt més que l'espai de treball

06.10.2015

El coworking implica formar part d'un mateix ambient laboral per a dur a terme activitats independents. Però es molt més que això,  perquè permet que persones amb activitats diferents posin en comú valors i experiències que enriqueixen, tant el procés de treball, com els seus resultats.  A les comarques de Tarragona hi ha diferents projectes i espais de coworking que han decidit agrupar-se entorn la Xarxa d'Espais Coworking del Camp (XECC).

Montse Jaraba / Redacció TINET. Físicament els trobareu a Reus, la Selva del Camp, Valls i Tarragona. Els seus integrants diuen de la XECC que vol unir espais de coworking del Camp per facilitar la mobilitat i la relació de la seva comunitat i per facilitar el creixement dels seus projectes. És també un projecte -afirmen- creat per donar a conèixer la filosofia coworking i promoure el creixement d’aquest tipus d’espais al Camp de Tarragona.

Més enllà de la localització geogràfica, el coworking també es caracteritza per l'ús i aprofitament d'Internet, les TIC i les xarxes socials per a funcionar i per a donar-se a conèixer. Per això us convidem a acostar-vos virtualment a aquesta Xarxa que, un dia, us pot interessar visitar i utilitzar presencialment.

VaporLab

Vapor Lab  compta amb un local gran situat al centre de Reus, flexible, versàtil,  i singular. Permet el desenvolupament de contactes i relacions entre els usuaris del centre de coworking; amb serveis i activitats, que motiva els intercanvis, i que afavoreix les col·laboracions. El seu valor afegit -segons expliquen els seus membres- és "aconseguir projectes en comú que es treballin entre els diferents professionals, gràcies a la dinamització, la interrelació professional, la formació i la motivació dels usuaris". Podeu visitar aquest centre de coworking a través d'aquest Tour virtual per les instal·lacions

Contacte
Tel. 977 31 51 53
info@vaporlab.cat
C/ Sant Serapi, 2 (Antic Vapor Vell)
43201 Reus

El taller-coworking

El taller-coworking és un espai obert a professionals de disciplines diferents a La Selva del Camp. Reduir despeses i la cultura de la cooperació es donen la mà en aquest projecte que ofereix poder disposar d'una oficina totalment equipada i sense compromís de permanència. Els interessats poden formar part i participar en d'altres vessants col·laboratives de l'espai com el Club i els Tallers.

Contacte
Tel. 977 76 61 13
info@eltaller-coworking.cat
C/ Joan Domingo 8, Bx
La Selva del Camp

Espai La Magrana

Espai La Magrana era una antiga botiga de mobles familiar. L’any 2014 va posar en marxa un nou projecte que va capgirar l'ús i la filosofia d'aquest espai situat a Valls. La Magrana està formada per diversos espais i persones que hi desenvolupen els seus projectes professionals.  Compta amb una oficina compartida i una sala de reunions, on treballar o reunir-se de forma fixe o puntual, sales d’actes i formació, un espai d’exposicions i una zona de cafeteria/office. El valor afegit del projecte és que l’espai promociona i busca sinèrgies amb les persones que hi treballen o participen per tal d’ajudar a donar a conèixer els projectes que s’hi desenvolupen i crear una comunitat.


Contacte
Tel. 977 08 10 88
info@espailamagrana.cat
C/Miralbosc, 8
43800 Valls

La Caravana

La Caravana  és un espai coworking amb sala privada, al centre de Tarragona on es poden compartir recursos. Es vol facilitar a nous emprenedors la possibilitat de disposar d’un espai que facilitarà la relació amb altres empreses i/o professionals que parteixen d’una situació similar, al temps de gaudir d’una sèrie de serveis infraestructurals i de valor afegit. Hi ha oferta de tallers i exposicions mensuals.

S'adreça a emprenedors, emprenedores i microempreses de com a màxim 3 persones o a professionals independents que desenvolupin una activitat, sempre que aquesta sigui lícita i ètica, adequada a les característiques infraestructurals i logístiques de l’espai i que no representin cap perill mediambiental ni de caràcter social.

Contacte
Tel. 977112192 - 609784179 (whatsapp)
info@lacaravanacoworking.com
C.Joaquima de Verduna, 8 Pral "D"
43002 Tarragona
 

Cowork Tarragona

Cowork Tarragona  és un espai situat al centre de Tarragona, on s’ofereix un espai per als treballadors autònoms, amb una zona de treball personal fixa o intercanviable, a més s'ofereixen serveis compartits i  espais comuns. La varietat d’empreses que treballen dins del cowork permet oferir assessorament als emprenedors que s’hi uneixin en diferents qüestions, com les finances, la comptabilitat, les qüestions jurídiques i administratives o la comunicació.

Contacte
Tel. 977230786
info@coworktarragona.com
Rambla Nova 88, 3r 2a
43001 Tarragona