El concurs fotogràfic #Altagram ja té guanyadors

Les fotografies havien de destacar algun element identificable d'Altafulla

25.08.2015

Redacció TINET. L’Ajuntament d’Altafulla ja ha fet públics els guanyadors de la segona edició del concurs fotogràfic ‘#Altagram’. El procés de selecció entre les més de 400 fotografies que s’han presentat a través de la xarxa Instagram ha estat laboriós. Enguany el primer premi recau en Cristina Montanyola, amb una imatge dels Castellers d’Altafulla; el segon, en Leo Loza, amb una fotografia d’un escenari en el marc de la plaça del Pou; i el tercer, en Toni Ramos, amb una instantània de la platja d’Altafulla des de les escales del Fortí.

El certamen va posar el punt i final el passat dijous, i el jurat, format per professionals de la fotografia, de la imatge, i de les noves xarxes socials, es va reunir per fer la tria. Totes les fotografies havien d’estar fetes a Altafulla i incloure un element diferenciador i identificable del municipi que ajudés a donar a conèixer els aspectes més rellevants. I és que, més enllà d’apropar el món de la fotografia a la ciutadania, la voluntat de la iniciativa és promoure les activitats que se celebren a la vila al llarg de l’estiu.

L’entrega de premis es farà durant algun dels actes, encara per determinar, del programa de la Festa Major de Sant Martí. El guanyador obtindrà una càmera GoPro; i el segon i el tercer classificats, un àlbum de la seva col·lecció d’imatges d’Instagram. Les fotografies guanyadores i les preseleccionades podrien exposar-se al municipi.