Finalitza el cicle de tardor del programa Connecta't a la feina amb Jove Baix Penedès

10.12.2014

Consell Comarcal del Baix Penedès. El passat divendres 5 de desembre va finalitzar el programa Connecta't a la feina amb JBP 2014, en el seu cicle de tardor. L'acció formativa ha estat organitzada per Jove Baix Penedès (JBP), les àrees de Joventut i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès i l'Ajuntament de Cunit.

Amb aquest programa s'ha ofert formació a joves aturats per proporcionar-los eines i recursos d'alfabetització digital, amb l'objectiu de facilitar-los el procés de recerca de feina a través de les noves tecnologies El projecte es defineix, sobretot, tenint en compte la situació actual que viu el nostre territori, amb un elevat nombre d'aturats entre la població juvenil i un gran nombre, també, de joves que han abandonat els estudis bàsics obligatoris sense finalitzar-los.

Com en edicions anteriors, també hi ha col·laborat el Servei de Català del Consell Comarcal del Baix Penedès per presentar-los les diferents possibilitats per millorar el seu nivell de català i oferir-los els serveis del Consorci per a la Normalització Lingüística que tenen a la seva disposició.

Durant el 2014 s'han dut a terme dos cicles del Connecta't a la feina amb JBP als municipis de Sant Jaume dels Domenys, Calafell i Cunit. El programa es va iniciar a la comarca el 2013 i ha facilitat formació per a la recerca de feina a més de setanta joves de nou municipis del nostre territori.

Com ja es habitual, JBP ha ofert l'opció de realitzar la formació a d'altres municipis de la comarca i de cara al 2015 seguirà treballant per tal de poder  donar continuïtat a aquest programa.