Igerplantada 2015: instagram entre arrossars

Arriba la tercera edició la trobada dels Instagramers de l'Ebre, coincidint amb la Festa de la plantada de l'arròs

02.06.2015

Organitzat per iGersEbre, la comunitat d'instagramers de les Terres de l'Ebre, aquest proper 21 de juny tindrà lloc a Deltebre la tercera edició de la Igerplantada. Es tracta d'una trobada o instameet destinada a compartir la passió per la fotografia i la filosofia instagramer enmig de l'escenari natural dels arrossars i la tradicional activitat de la plantada que correspon a l'època.

Els organitzadors conviden als interessats a viure l'experiència de plantar arròs de la manera més tradicional i divertida; mullar-se les cames als arrossals, sentir el fang entre els dits dels peus... o bé, mirar-s'ho des de "la barrera" i gaudir d'un dels paisatges més verds i humits de les Terres de l'Ebre. Tot això podent capturar-ho tot, per a compartir-ho a instagram i optar a diferents i atractius premis.

Aquest any, la igerplantada compta amb tot un seguit de patrocinadors que permetran obtenir destacats obsequis i fer que aquesta sigui una edició ben especial:

- Estrella Damm amb la seva cervesa elaborada amb el millor ordi de la conca de l'Ebre (i alguna que altra sopresa...) per a tots els igers
- Terres de l'Ebre col·laborador oficial d'igers Ebre. També ofereixen 10 Guies Turístiques de les Terres de l'Ebre de Jordi Bastart.
- Semilles Certificades Castells 3 Premis de 1 Paquet de 5Kg (cadascun) d'Arròs de la vareitat Marisma (varietat creada per ells mateixos i ideal per paelles, arrossejats, risotos...)
- Samarretes 10 camisetes oficials iGersEbre.
- Linkgourmet 1 Premi Pack Especial de Sensacions Productes Terres de l'Ebre + descompte de 6€ a la seva botiga de sensacions per a tots els igers assistents.
- Deltebre.info obsequi instagramer per a tots els igers de la Igerplanada.
- Hostal Cling 43 1 Premi de cap de setmana al Hostal Cling 43 / B&B + un dia amb el cubycayac on podràs accedir a llocs inèdits de les Terres de l'Ebre.

Premis Turisme Deltebre:
1er Premi: Cap de setmana per a 2 persones a la Casa Rural Lo Vilet
2on Premi: Cap de setmana per a dues persones en règim PC a l'Alberg Mosseèn Antoni Batlle.
3er Premi: Dinar o sopar per a 2 persones al Restaurant Càmping Aube.
Premi especial: Deltapolet ofereix a tots 3 guanyadors dels concursos, un safari pel Delta de 1/2h dia per a 2 persones.

Hora de convocatòria: 10:00h del diumenge dia 21 de juny a la plaça de l'ajuntament de Deltebre on tindrà lloc el repartiment d'acreditacions, obsequis, pagament del dinar, etc.

11:00h: Arribada a les Barraques de Salvador, benvinguda i presentació dels plantadors i inici de l'activitat.
14.00h: Dinar*: Musclos paella, pastisset, cremat i begudes. Preu 12€ *Activitat voluntaria
Despres de dinar, visita a algun dels indrets més espectaculars del paisatge de la zona.

Per assistir a la igersplantada cal omplir el formulari que trobareu a la plana dels Igers Ebre dedicada a aquest esdeveniment (indicant si us quedareu al dinar o no). És indispensable inscriure's per optar als premis del concurs encara que no us quedeu al dinar.