Lego llença una xarxa social segura adreçada a la canalla

01.02.2017

Contactar amb altres aficionats a les construccions de Lego i compartir les creacions en un entorn digital segur. Aquest és el propòsit que afirma tenir la companyia amb la posada en marxa de Lego Life, una xarxa social que s'adreça a menors de 13 anys.

Els menors poden connectar amb una comunitat on trobaran altres nens i nenes mostrant la seva creativitat, tot compartint fotografies de construccions i interactuant amb elles. La plataforma triada és una aplicació a través de la qual poden penjar les fotografies, seguir altres usuaris, buscar aspectes del seu interès a través de hashtags que inclouen diferents categories determinades: amics, animals, herois...

Lego Life evita el llenguatge escrit als comentaris i permet afegir reaccions, però només amb comunicació visual utilitzant el seu propi teclat d'emojis i adhesius. La qüestió de la seguretat online està contemplada, de manera que no sigui possible compartir informació personal. Els avatars son petites figures de Lego personalitzades, els noms dels comptes són una sèrie de paraules aleatòries i totes les imatges, així com els comentaris amb emojis, estan directament moderats a través filtres automatitzats i d'un equip humà de la companyia.

Lego Life està disponible ara als aparells amb sistema Android i iOS als Estats Units, Regne Unit, Canadà, França, Alemanya, Dinamarca, Àustria i Suïssa, i es preveu que al llarg de l'any estigui disponible a d'altres països europeus, entre els quals l'Estat Espanyol.