Reus convida els principals instagramers catalans per a promocionar la ciutat

Els fotògrafs publicaran les fotos amb el lema «Aquest cap de setmana #GAUDImdeREUS amb @ReusPromocio, perquè #MAGRADAREUS ! #ENJOYREUS !»

29.01.2016

Redacció TINET / Aj. de Reus. L’Agència de Promoció de Ciutat, Reus Promoció, porta a terme aquest cap de setmana una nova acció de projecció de la ciutat a les xarxes socials. Alguns dels principals instagramers de Catalunya seran a Reus convidats per l’agència per fer fotos del patrimoni arquitectònic i penjar-les a Instagram. L’objectiu és aconseguir una projecció massiva dels principals recursos turístics de Reus, especialment del Modernisme, per tal de promocionar la ciutat a la xarxa social de fotografia amb més usuaris del món. Les localitzacions que els instagramers visitaran aquest cap de setmana són l’Institut Pere Mata, el palau Bofarull, la Casa Gasull, el Gaudí Centre i el campanar de la Prioral de Sant Pere.

Es tracta d’usuaris amb un gran nombre de seguidors i «likes» a le seves fotos, amb la qual cosa cada imatge que pengen a la xarxa té molta repercussió. Els Instragramers més importants que seran a Reus aquest cap de setmana són: @dete_71 @roser_n @schutss @valleklau @josepuri @oriolgen31 @tona_go @ingocat @_zapa_ @ariadnabruned @pepaluna71 @pericu16 @monicatorne @lluiscostag @rosamarigabriel @torete_ @castafioredixit.