Tarragona acollirà la trobada Women Techmakers per a visibilitzar la feina de les dones en l'àmbit tecnològic

17.03.2015

El Grup de Desenvolupadors Google de Tarragona (GDG Tarragona) organitza amb la col·laboració de Tarragona Impulsa i l'Ajuntament de Tarragona la segona edició del Women Techmakers de la província. La trobada, que compta amb el suport de TINET, vol donar el protagonisme que mereixen les dones que es dediquen a l'àmbit tecnològic i que augmenti la seva presència en el futur. L'acte tindrà lloc aquest dissabte, 21 de març, a partir de les 10h, a les instal·lacions que té Tarragona Impulsa a la Tabacalera.

Redacció TINET / GDG TArragona Women Techmakers és una iniciativa a nivell mundial liderada per Google, que vol promoure, durant el mes de març, diferents esdeveniments arreu del món amb l'objectiu de donar el protagonisme que mereixen les dones que es dediquen a l'àmbit tecnològic i que en un futur no siguin considerades una raresa. Els esdeveniments comptaran amb xerrades tècniques, taules rodones, tallers pràctics i oportunitats d'establir contactes, entre d'altres.

El Women Techmakers Tarragona és una jornada organitzada pel Grup de Desenvolupadors Google de la província de Tarragona (GDG Tarragona) amb la col·laboració de Tarragona Impulsa i l'Ajuntament de Tarragona. Compta amb el suport de l'empresa Sm4rt Cities, la Diputació de Tarragona, TINET, cafès Novell, la Cooperativa Falset Marçà, Visca La Bona Vida i Google.

A qui va dirigit el Women Techmakers?

La jornada està adreçada a professionals (homes i dones) però totes les ponències les pronunciaran expertes (dones) en l'àmbit tecnològic per normalitzar la seva activitat professional, competències, i fomentar la seva visibilitat. Es tracta de donar protagonisme als perfils femenins en estudis que avui en dia encara estan massa masculinitzats. Per aquest motiu, la jornada servirà per descobrir a noves generacions de dones, perfils de dones dedicades a la tecnologia i que han tingut èxit. L'acte vol aplegar desenvolupadors, dissenyadors, emprenedors i estudiants amb ganes d'aprendre i compartir inquietuds i experiències.

Què podem trobar al Women Techmakers?

La jornada comptarà amb ponències sobre comerç online i apps, bones pràctiques de programació i Android. També hi haurà espai per parlar de disseny i d'emprenedoria tot coneixent com podem portar a terme la nostra idea de negoci i exemples de projectes actuals. La relació de ponències es podrà consultar al web de Women Techmakers Tarragona.

A més a més de participar en diferents conferències tècniques, l'esdeveniment donarà l'oportunitat als assistents de fer networking i conèixer nous projectes, idees i experiències.

Programa

09:30 - 10:00  Check-in
10:00 - 10:20  Presentació iniciatives Women Techmakers i Tech&Ladies
10:20 - 11:00  Comerç online aplicat a les apps
11:00 - 11:20  Coffee Break & Networking (gentilesa de Cafès Novell)
11:20 - 12:00  Refactoring: Aprendre quan i cóm refactoritzar a partir d'exemples
12:05 - 12:45  De Holo a Material Design
12:50 - 13:30  Què és el disseny gràfic?
13:35 - 14:15  Emprenedoria: Programa Yuzz i presentació d'un projecte guanyador

Les inscripcions al Women Techmakers Tarragona són gratuïtes i es poden realitzar mitjançant el portal web  http://womentechmakerstgna.eventbrite.es
Tota la informació i novetats sobre la jornada es poden trobar a la plana oficial de l'esdeveniment Women Techmakers Tarragona i a les xarxes socials del GDG Tarragona.
Per a més informació contactar amb l'organització a través del correu electrònic conferencias@gdgtarragona.net.