Twitter amplia la durada dels vídeos per pujar i compartir fins a 140 segons

Fins ara els vídeos estaven limitats a 30 segons. L'ampliació de la durada també arriba a les creacions amb Vine

23.06.2016

Twitter ja no limita la llargada dels vídeos a 30 segons i permet ampliar també la durada a través de Vine. En tots dos casos, serà possible incloure vídeos de fins a 140 segons, més de dos minuts, per a a crear i compartir més i més llarg.

A Twitter han comprovat que el vídeo és un element central de les converses en temps real, i de fet, l'ús de tuits amb vídeo ha augmentat més d'un 50% des de principis de 2016.

La companyia de l'ocellet blau ha anunciat que els usuaris podran comptar amb més espai per a la seva creativitat. La llargada dels vídeos, que es limitava fins ara a 30 segons, passarà a ser de fins a 140 segons. Crear i compartir vídeos més llargs també serà possible quan s'utilitzi Vine, que limitava a sis segons la durada. També en aquest cas, els vídeos podran ser de fins a 140 segons. Aquesta novetat està disponible en l'actualitat utilitzant l'aplicació mòbil, i aviat també s'habilitarà per a Windows i Mac.

Altres funcionalitats per a veure i compartir vídeos

Twitter també ha habilitat la possibilitat de veure el vídeo a pantalla completa als notres dispositius mòbils, només fent un toc al tuit. A més, en acabar apareixe suggerències d'altres tuits amb vídeos.

Les novetats relaconades amb el vídeo i la companyia de microblogging es poden seguir a través del perfil oficial de Twitter @Video