Una quinzena de rutes pel Baix Penedès recollides en una aplicació mòbil

L’objectiu del Consell Comarcal del Baix Penedès és augmentar l’oferta de recorreguts per aquesta aplicació

07.04.2015

Des del passat desembre, enoturismePENEDÈS -consorci del qual en forma part el Consell Comarcal del Baix Penedès junt amb altres agents públics i privats- ha posat en marxa l'aplicació 'Camins del Penedès' que posa a l’abast dels usuaris una àmplia oferta d’itineraris de natura per descobrir els diferents indrets de la destinació, així com els punts d’interès que s’hi poden trobar en cada un dels recorreguts. L’objectiu del Consell Comarcal del Baix Penedès és ampliar l’oferta de rutes per la comarca amb noves propostes, que completin les actuals.

Redacció TINET. Els usuaris trobaran les rutes classificades per la llargada del recorregut -fins a 10 quilòmetres, de 10 a 25 quilòmetres i més de 25 quilòmetres-, per la tipologia -itineraris familiars, itineraris a peu, bicicleta de muntanya i córrer, i pel nivell de dificultat. A més, la informació de cada una de les rutes es completa amb l'oferta de tots els restaurants, allotjaments, cellers, museus i resta de recursos turístics que conformen el club enoturismePENEDÈS.

El projecte iniciat fa uns mesos, amb la finalitat de facilitar l’accés a la informació dels itineraris i punts existents, permet complementar l’oferta turística actual i, gràcies a la tecnologia mòbil, incorporar funcionalitats molt útils per l’ús en el territori com el GPS, el giroscopi i la brúixola.

Aquesta nova aplicació està disponible a través del web www.enoturismepenedes.cat/ca/senderisme-btt  i a través de les plataformes Google Play (Android) i AppStore (iOS) amb el nom d'enoPenedès, i ha estat possible gràcies a la participació dels diferents municipis, consells comarcals i patronats de turisme i a la col·laboració de les diputacions de Tarragona i Barcelona.