Vídeos guanyadors del concurs #GanesdeSantaTecla

La campanya 3.0 de la festa major de Tarragona supera les expectatives de l’organització, amb rècord d’interaccions

21.09.2015

Redacció TINET. Aquest dilluns al matí s'han fet públics a les xarxes socials de Tarragona Cultura i Santa Tecla els 3 vídeos guanyadors del concurs #GanesdeSantaTecla. El primer premi ha estat per Marta Pons, amb una explosió de globus de colors; el segon premi, per Ambraçats de Tarragona, amb un performance amb el braç de santa Tecla, i el tercer premi, per Jordi Vidal, per una peculiar "baixada" dels elements festius.

Els premis en joc eren, per al primer finalista, un abonament doble per a la propera temporada dels Teatres de Tarragona, un passi doble per a tot un any als recintes històrics municipals i a la Catedral i un lot de marxandatge festiu; per al segon finalista, un passi doble per un any a una de les piscines i gimnasos municipals i un lot de marxandatge festiu, i, per al tercer finalista, dues entrades per a la reposició de Mar i cel de Dagoll Dagom a Barcelona.

D’entre els vídeos presentats a concurs, el jurat, format per Héctor de la Salud (actor i director), Andrea Torres i Jeremy Alonso (responsables d’Explay.es), Sara Sans (presidenta del Col·legi de Periodistes), Oriol Montesó (actor), Helle Kettner (periodista), Juanjo Fuster (dissenyador i instagramer) i Cinta Olivan (tècnica de comunicació), va escollir 10 vídeos finalistes. La preselecció es va publicar al blog de Tarragona Cultura i allà, entre el 18 i el 20 de setembre, es van fer les votacions populars que n’han determinat els 3 guanyadors. El blog ha rebut un total de 478 vots, que s’han repartit de la manera següent: 169 vots per al primer premi, 118 per al segon i 70 per al tercer. A més, el recull de vídeos preseleccionats ha rebut 4.627 vistes.

D’altra banda, les xifres d’interacció de la campanya #GanesdeSantaTecla han superat totes les expectatives de l’organització. Si bé un concurs de vídeos sempre comporta menys participació que un concurs de fotografia per la dificultat que suposa la seva manufactura, s’han rebut un total de 53 vídeos. L’Ajuntament i el jurat, més que la quantitat global, han destacat, sobretot, l’elevat l’enginy, l’originalitat i l’humor que els seus autors hi han posat.

A més, els espots promocionals, produïts per El Joc Produccions i dirigits per Héctor de la Salud, han rebut 89.211 visualitzacions i 719 “m’agrada” a les xarxes socials de Tarragona Cultura i, gràcies a la campanya, el blog de Tarragona Cultura ha rebut un 295 % més de visites, amb un total de 8.700 pàgines vistes.

Vídeos guanyadors

Un vídeo publicado por Marta (@martampons) el

Un vídeo publicado por ambrasats (@ambrasats_tgn) el

Un vídeo publicado por Jordi (@vidaltgn) el