Canvis en el certificats de confiança de TINET

Millorem la seguretat i la confiança del web i el correu electrònic

07.11.2019

Des d'aquest mes de novembre, la confiança del portal web i el servei de correu electrònic de TINET està certificada per Digicert, Inc. Amb l'ús de les claus públiques d'aquesta entitat, reconegudes per la majoria d'aplicacions i dipositius del mercat, els usuaris de TINET i els visitants del nostre web ja no veuran més alertes sobre la fiabilitat o la seguretat del web i de la tramesa de correu electrònic.

D'aquesta manera, també simplifiquem la instal·lació del correu electrònic en dispositius de la marca Apple. Fins ara alguns dels seus usuaris havien d'instal·lar manualment els certificats de confiança en els seus dipositius perquè aquests no els reconeixien automàticament. En altres casos, els usuaris optaven per afegir excepcions de seguretat. A partir d'ara, tot això ja no caldrà.

Encara t'apareix un missatge d'alerta sobre el certificat de confiança?

Si amb el canvi de certificat t'apareix un missatge sobre la fiabilitat d'aquest, cal que actualitzis la configuració del compte en la teva aplicació de correu. Segurament hi consten els noms dels servidors amb el domini .org i els hauràs de canviar pel domini .cat. Hi ha de constar com a servidor d'entrada: pop3.tinet.cat i com a servidor de sortida: smtp.tinet.cat. Tota la resta de paràmetres, com l'adreça de correu, no els has de tocar.

La incidència amb el sistema antispam ja està resolta

Des d'aquesta setmana, també ha quedat resolta la incidència que havia en el sistema antispam de TINET i que no permetia fer-hi certes accions a través d'alguns navegadors. L'aplicació de Barracuda ja funciona de nou en plena normalitat en tots els navegadors.