Antivirus

Protegit de cap a peus

Amb el correu electrònic de TINET sempre estaràs segur, ja que incorpora protecció antivirus per prevenir els teus correus de virus i altres aplicacions malicioses.

L'antivirus s'activa automàticament, de manera que sempre està pendent d'analitzar i detectar els virus que ataquen el sistema a través del correu electrònic.

L'antivirus de TINET
Tots els comptes de correu electrònic de Tinet incorporen per defecte una protecció antivirus per protegir al tinetàire de possibles virus i arxius maliciosos que li puguin arribar a través de la seva adreça de correu. D'aquesta manera, el tinetàire aconsegueix més seguretat en el moment d'obrir els missatges que li arriben i, així, estalviar-se possibles patiments i salvaguardar la seva informació.

Sobre els antivirus...
A més d'enxampar i eliminar virus, els programes antivirus també persegueixen els anomenats programes maliciosos, els que en terminologia informàtica es coneixen com a malware. Per saber quan es tracta d'un virus informàtic i quan no, el programa comprova si el codi de l'arxiu sospitós d'estar infectat està dins d'una base de dades de codis, una espècie de registre dels virus que s'han detectat fins ara. En l'argot informàtic, els virus també són coneguts com a cucs, spyware, etc. i comporten un risc per la integritat del sistema informàtic perquè s'executen sense el consentiment del propietari de l'equip consumint-ne la memòria i inclús eliminant-ne la informació emmagatzemada. Aquesta és alguna de la simptomatologia que el nostre ordinador està infectat de virus.