Domini .cat amb TINET

Catalanitza el teu correu amb TINET

Identifica amb el domini .CAT les teves adreces de correu electrònic de TINET. És molt fàcil i ràpid! A més, continuaràs gestionant els teus missatges des de la mateixa bústia.

Si ja disposes d'una adreça de correu electrònic de Tinet i no tens activat el domini .CAT, només cal que ens ho demanis des del formulari d'ajuda.

Sol·licitud d'ajuda

@TINET.CAT
Tinet t'ofereix la possibilitat de personalitzar la teva adreça de correu electrònic "tinet.org" amb el domini propi de la comunitat cultural catalana, el .CAT. Una vegada hagis activat el servei, els missatges et continuaran arribant a la mateixa bústia de la manera habitual.

SOBRE EL .CAT...
L'ICANN, Internet Corporation For Asigned Names and Numbers, és l'entitat que s'encarrega de registrar els dominis a Internet. L'any 2005 aquesta entitat internacional va aprovar el .Cat en resposta a les peticions que des de feia temps reclamaven el reconeixement del territori català com a una comunitat lingüística i cultural amb identitat pròpia a la Xarxa. El domini .cat, és un domini genèric com el .com o el .org, però  adreçat específicament a la comunitat lingüística i cultural catalana a Internet. Per a més informació, podeu consultar el web de la Fundació PuntCAT.