Recuperació d'accés al compte

Restableix o recupera l'accés al compte de correu de TINET

Si fent servir la contrasenya no pots accedir al teu compte de TINET (correu electrònic, espai FTP, webfàcil o blog) o bé has oblidat la contrasenya, segueix els passos indicats a continuació per restablir-la.

Hi ha dos mètodes de restabliment de la contrasenya de TINET:

1. Restablir la contrasenya en línia mitjançant l'enviament per correu electrònic d'un enllaç de restabliment
2. Restablir la contrasenya mitjançant el formulari d'ajuda del CAU de TINET

Opció 1. Restablir la contrasenya en línia mitjançant l'enviament per correu electrònic d'un enllaç de restabliment

Aquesta opció enviarà un correu electrònic de restabliment de contrasenya a l'adreça de correu de contacte alternativa registrada prèviament al teu compte de TINET. Si no has registrat anteriorment cap adreça de contacte alternativa, cal utilitzar el segon mètode.

Resolució

1. Visita la pàgina d'inici de sessió del Webmail i fes clic a Has oblidat la contrasenya?. També pots anar directament a la pàgina del formulari de restabliment de la contrasenya.

Pantalla d'inici del Webmail, amb l'opció de canvi de contrasenya al peu

2. Per restablir la contrasenya, escriu el nom d'usuari del teu compte de TINET i l'adreça de contacte alternativa. Fes clic al botó Envia.

Formulari de restabliment de contrasenya

El sistema de restabliment de contrasenya comprovarà que les dades d'usuari i l'adreça de contacte alternativa són correctes i coincideixen amb els registres de TINET.

  • Si les dades són correctes, la pàgina de restabliment de la contrasenya mostrarà un avís explicant que aviat rebràs un missatge a la teva adreça electrònica alternativa amb les indicacions per recuperar la teva contrasenya. Si no la reps, revisa l'antispam de l'adreça de correu alternativa.
  • Si alguna de les dades és incompleta, equivocada o inexistent la pàgina de restabliment de la contrasenya avisarà de l'error i suggerirà una resolució. En el cas que no es recordi el nom d'usuari o que als registres de TINET no figuri una adreça alternativa, per restablir la contrasenya caldrà utilitzar el mètode de sol·licitud al CAU de TINET per restablir la contrasenya.

Opció 2. Restablir la contrasenya mitjançant el formulari d'ajuda del CAU de TINET

Aquesta opció permet sol·licitar al Centre d'Atenció a l'Usuari (CAU) de TINET el restabliment de la contrasenya mitjançant el formulari de Sol·licitud d'ajuda. Les dades incorporades al formulari s'analitzaran per l'equip de TINET i, després d'avaluar la sol·licitud, s'enviarà un missatge a la teva adreça electrònica alternativa amb un enllaç per iniciar el restabliment de la contrasenya.

Resolució

1. Visita la pàgina del formulari de sol·licitud d'ajuda de TINET (l'enllaç el trobaràs sempre a la secció d'Ajuda de TINET).

Situació del menú d'Ajuda del web de TINET

2. Omple amb les teves dades els camps del formulari i assegurat que els camps obligatoris (marcats amb un asterisc vermell) tenen les dades correctes.

  • Al camp "Adreça electrònica de contacte" posa una adreça de correu electrònic de contacte alternativa que sigui diferent de la del compte de TINET que vols restablir. Pot ser una altra adreça de TINET, Gmail, Hotmail o qualsevol altre domini.
  • Al camp "Missatge" indica que sol·licites el restabliment de la contrasenya.

Tot seguit, fes clic al botó Envia.

Part del formulari de Sol·licitud d'ajuda

3. El sistema comprovarà que el formulari tingui les dades necessàries per tramitar la sol·licitud.

  • Si les dades estan completes, veuràs un missatge d'avís dient que el teu missatge s'ha tramès correctament.
  • Si falten dades al formulari, un globus indicarà el camp o camps que cal omplir per enviar el missatge. Un cop plens els camps indicats, torna a prémer el botó Envia.

4. Des del CAU de TINET es gestionarà la teva sol·licitud (els matins dels dies feiners) i, si les dades són correctes, rebràs un missatge a la teva adreça electrònica alternativa amb un enllaç per iniciar el restabliment de la contrasenya.

 

* En la validació de les dades l'equip de TINET podrà demanar informació addicional per gestionar el tràmit.