'Les filles de la nit i altres contes', ja disponible a les llibreries

El llibre del 25è Premi TINET s'ha presentat aquest passat divendres al Teatre Tarragona amb la participació dels autors i autores dels relats finalistes

14.11.2022

Guanyador i Menció especial en el 25è Premi TINETEl sabadellenc Jordi Diu i la gironina Caroline Mowatt, guanyador i menció especial del 25è Premi de narrativa curta per Internet TINET respectivament, van ser els protagonistes, juntament amb altres finalistes del mateix premi, de l'acte de presentació de Les filles de la nit i altres contes.

Publicat en paper per Cossetània Edicions amb la col·laboració de la Diputació i l’Ajuntament de Tarragona, el llibre recull 15 dels millors relats dels 274 treballs presentats en l’edició 2020-2022 del guardó. El conte guanyador, “Les filles de la nit”, és una evocació als orígens a traves d'elements naturals, que destaca pel seu llenguatge i un ritme molt atractiu. També destaca el relat Sang sobre blau, menció especial del jurat.

La presentació i la conducció de l'acte va ser en clau radiofònica de mans i veu de Carles Benseny, de Ràdio Sant Pere i Sant Pau, qui va entrevistar als autors. A la trobada de lletres al vestíbul del Teatre Tarragona també hi van intervenir el diputat de la Diputació, Josep Forasté, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé.

Llibres de Les filles de la nit i altres contes

El Premi TINET es convoca anualment en el marc dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona, organitzats i convocats per l’Ajuntament (a través de la Casa de les Lletres), Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona. El guardó està patrocinat per la Diputació de Tarragona.

Narrativa curta per Internet

Fruit del conveni entre Ajuntament, Cossetània i Diputació, la col·laboració de TINET amb el Premi es materialitza en la publicació del llibre al web tinet.cat. Tots els anys, per Sant Jordi, qualsevol que s’hi connecti podrà disposar del llibre de l’última edició del premi. Actualment, el portal recull tota la col·lecció de llibres sorgida des de la primera edició.

 

Participants en la presentació del llibre del 25è Premi TINET