Nota informativa sobre l'avaria del 22 d'agost

26.08.2019

 

Durant els darrers dies hi va haver un problema de hardware al servidor de TINET del fabricant Oracle. El servidor va fallar intermitentment fins a aturar-se del tot el passat dijous, 22 d’agost de 2019, a la tarda, afectant directament el servei de correu i de web de TINET.

El servei tècnic d'Oracle és va desplaçar a les dependències de Diputació diverses vegades per solucionar l'avaria. Els serveis de TINET es van restablir pels volts de les 8 de la tarda del mateix divendres.

Mentre va durar l’aturada, els missatges enviats a les adreces de TINET van quedar en cua i es van anar entregant en les hores posteriors al restabliment del servei.

Durant l’aturada del web, vam estar informant de l’avaria a través dels perfils socials de TINET a Facebook i Twitter, i vam atendre les trucades al telèfon de TINET (977 24 40 07) durant tot el matí de divendres.

Lamentem les molèsties ocasionades per la fallada del maquinari. En aquests moments continuem treballant per assegurar la normalitat del servei.

 

L'equip de TINET