Adobe Flash Player i Shockwave Player

Afegitons del navegador

11.11.2014

Aquestes són unes extensions o controladores del teu navegador que et permeten gaudir d'experiències més expressives i atractives de la web. Són imprescindibles, en molts casos, tenir-les instal.lades per poder visualitzar correctament part o tot el contingut d'una pàgina, especialment quan són interactives i multimèdia.

 

Adobe Flash PlayerGratuït
Web: www.adobe.com/es
Windows, Linux i Mac

Adobe Flash Player és un complement que s'instal·la en els navegadors per tal que aquests interpretin correctament els arxius creats amb tecnologia Flash (Adobe). Has de tenir present que molts webs utilitzen Flash parcialment o total i això et pot provocar dificultats en la navegació o l'accés a determinada informació o continguts.

Actualment, quan el navegador identifica un arxiu Flash (.swf) i no té instal·lada la seva controladora ens sol demanar automàticament fer-ho. Si no és així, hauràs d'anar a la pàgina de baixades d'Adobe Flash Player i seguir les instruccions. Moltes vegades, els webs que utilitzen Flash solen facilitar un enllaç per descarregar l'actualització de la controladora o, simplement, programen perquè, en el cas de no tenir-la, ens la instal·li automaticament.

ADOBE SHOCKWAVE PLAYER
Shockwave és una tecnologia Flash avançada i que se sol utilitzar en les pàgines amb molt contingut multimèdia i interectiu. La majoria de jocs en línia utilitzen Shockwave. La seva instal·lació en el navegador és similar a la de Flash. En el cas que la necessitis i no el tinguis instal·lat, només has de dirigir-te a la pàgina de descarrega d'Adobe Shockwave Player.

En ambdós casos, la pàgina de descàrrega de les controladores detectaran prèviament el teu sistema operatiu per tal de realitzar correctament la baixada.