DivX Software

Reproductor de vídeo

13.10.2014

Aplicació que reprodueix vídeos DivX, un format que aconsegueix reduir pel·lícules llargues en fitxers petits. A més, també permet convertir vídeo fàcilment als formats més populars d'Internet, com el mateix DivX, MKV, MP4 i HEVC de fins 4K. DivX Software és compatible amb la compartició per DLNA i una extensió per a la reproducció web.

 

DivXGratuït
Web: www.divx.com
Windows

DivX és un còdec i reproductor que et permet reproduir vídeos amb format del mateix nom i d'altres. Inclou funcions avançades de DivX, com menús de DVD, capítols o subtítols, amb la finalitat de tenir una experiència digital completa en elteu ordinador. Aquest programa t'ofereix:

  • DivX Player. Reproductor multimèdia de vídeos d'alta qualitat en el formats més populars, inclòs el HEVC de fins 4K. Inclou la funció DivX Media Server, la qual permet transmetre vídeos, música i fotos a qualsevol dispositiu compatible amb DLNA.
  • DivX Converter. Convertidor de vídeo a DivX i altres formats coneguts a Internet. El format DivX és compatible amb molts dispositius multimèdia.
  • DivX Web Player. Complement compatible amb diversos navegadors web que permet reproduir vídeos directament des del web, gràcies a la seva transmissió adaptable i progressiva.

L'aplicació disposa d'altres complements que hi afegeixen noves funcions i que són de pagament.