Maps.me

Mapes offline

29.12.2014

Fantàstica aplicació de mapes que permet viatjar arreu del món sense necessitat de tenir activat Internet en el teu dispositiu mòbil. Únicament cal que et baixis prèviament el mapa del país que vulguis. Podràs situar-te fàcilment en GPS i, també, organitzar les teves excursions o viatges abans de sortir.

 

MapsWithMeGratuït
Web: maps.me
Android, iOS i BlackBerry

MapsWithMe és una aplicació de mapes offline, és a dir, que pots consultar el mapa de la zona que estàs visitant o la teva localització sense necessitat d'estar connectat a Internet. Aquesta funcionalitat és molt útil quan estàs en zones sense cobertura o de viatge a l'estranger (ja que les tarifes de dades es disparen).

El seu funcionament és senzill, només cal que et descarreguis prèviament el mapa del país que t'interessi (millor si utilitzes una connexió WiFi). Els mapes són prou detallats, la navegació és ràpida (el mapa ja està guardat en el teu dispositiu) i hi podràs trobar localitzacions d'interès.

A més a més, l'aplicació et permet organitzar els teus viatges, importar o marcar els punts que vols visitar i compartir-los amb els amics i, també, et guia per arribar a la teva destinació.