Nightingale

Reproductor musical amb navegador web

09.10.2014

Aquesta aplicació compleix les característiques de reproductor i navegador a la vegada, seria una barreja entre Firefox i iTunes. Quan navegues per la Xarxa i visites webs que contenen arxius musicals, el reproductor te'ls detecta automàticament i et permet baixar-te'ls fàcilment i te'ls classifica.

 

NightingaleSoftware lliure
Web: getnightingale.com
Windows, Linux i Mac

Nightingale va néixer com una bifurcació de l'aplicació Songbird (quan va deixar-se d'actualitzar l'any 2013). Està encarada cap a la gestió i reproducció musical i suporta múltiples formats d'àudio i vídeo.

El programa funciona amb tecnologia de Mozilla. A més de tenir les característiques bàsiques d'un navegador i d'una biblioteca multimèdia, et permet baixar-te els arxius musicals de les webs que visites, subscriure't a podcasts, comprar música, sincronitzar la música amb els teus dispositius mòbils (com telèfons i reproductors)...

Un altre dels avantatges de Nightingale és la possible incorporació d'afegitons, de la mateixa manera fàcil i intuItiva com es fa amb el Firefox. D'aquesta manera, podràs personalitzar-te el programa i afegir-li noves funcions complementàries.