TINETblocs

Crea el teu web o teva bitàcola personal

Necessites crear un web per la teva entitat o un bloc on publicar les teves vivències o aficions personals, les teves opinions sobre quelcom, parlar sobre aquella temàtica que t'interessa tant... i compartir-ho amb tothom? Aleshores, estàs buscant un TINETblocs!

⚠  AVÍS!  14/06/2023  Hem actualitzat la plataforma de blogs de TINET amb tecnologia Wordpress [TINETblocs WP]. Si hi disposaves d'un blog, pot ser que el seu disseny s'hagi modificat.

  • ​Si no ets usuari de TINET, caldrà que et donis d'alta com a tinetàire.
  • Si ja ets un usuari de TINET, ves a la pàgina de registre per activar el teu blog.

Registra el teu Blog o Web   Ves a TINETblocs

ELS BLOCS DE TINET
TINET us ofereix a través dels TINETblocs la possibilitat de crear el vostre web o blog. Podeu publicar articles o comentaris a la web i de fer-ho en un espai personalitzat, al qual només podreu accedir vosaltres, com si fossiu els directors d'una publicació digital i decidissiu sobre què s'escriu i com es redacta la informació, sempre i quan els continguts respectin els paràmetres ètics.

blocs.tinet.cat

A més de tenir un vessant creatiu i de ser una important eina per a la generació de coneixement, els blogs de TINET us permeten interactuar amb altres usuaris, que visitaran el vostre espai i podran deixar-ne comentaris. Vosaltres, alhora, també podreu fer el mateix als blogs dels visitants que aneu tenint.

També podreu tenir un control sobre els missatges que us vagin entrant i decidir quins són publicables i quins no. A més, sabreu quins són els articles més llegits i si els vostres escrits han estat mencionats en altres blogs.

SOBRE ELS BLOGS...
Els blogs també es coneixen amb el nom de weblogs o quaderns de bitàcora i són uns espais a la web on persones, entitats o col·lectius de diversos àmbits publiquen texts i continguts audiovisuals que queden emmagatzemades cronològicament, com si fos una hemeroteca. La informació que s'hi publica és de diverses temàtiques, des de blogs que l'usuari concep com a diaris personals on-line, fins a espais que parlen de política, de qualsevol àrea de la ciència, de medi ambient, etc. Qualsevol usuari pot fer-hi comentaris i l'autor els pot respondre de manera que una de les característiques principals del blog és potenciar una comunicació interactiva entre ambdues parts.

CREA EL TEU WEB AMB TINETBLOCS
A través del servei TINETblocs també pots crear el teu web. El sistema Wordpress que oferim permet introduir en el teu web dos tipus de continguts: les entrades, destinades a les notícies o actualitat del teu web, i les pàgines, destinades a publicar aquell contingut fix del web (informació, serveis, contacte...).